Soţia lui Marica a câştigat 126.256 de lei, în 2009, ca angajată la Finanţe

Tăierea sporurilor la Ministerul de Finanţe a afectat-o şi pe soţia "liderului ad-hoc" al funcţionarilor protestatari. Mălina Marica, angajată a Ministerului, a trecut de la 10.000 de lei la 3.000 de lei salariu, informează Gândul.

Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Marica a câştigat 126.256 de lei, în 2009, ca angajată la Finanţe

Soţia lui Marica a câştigat 126.256 de lei, în 2009, ca angajată la Finanţe (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Mălina Marica, soţia lui Vasile Marica, liderul ad-hoc al protestului spontan de la Ministerul de Finanţe, a câştigat, în anul 2009, 126.256 de lei - venit plătit de statul român, pentru funcţia de director adjunct al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă, din Ministerul de Finanţe (MF).

Citeşte mai multe despre interesele liderului sindical pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici