Soţia preşedintelui CJ Argeş se află la Secţia de Terapie Intensivă a SJU din Piteşti

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a fost internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde primeşte îngrijirile medicale necesare unui pacient bolnav de diabet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

72 afișări
Imaginea articolului Soţia preşedintelui CJ Argeş se află la Secţia de Terapie Intensivă a SJU din Piteşti

Soţia preşedintelui CJ Argeş se află la Secţia de Terapie Intensivă a SJU din Piteşti (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse medicale, Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, arestat preventiv pentru 29 de zile, suferă de diabet şi urmează un tratament adecvat bolii, iar pe fond de stres şi supărare i s-a făcut rău în holul Tribunalului Argeş şi a leşinat.

La ora transmiterii ştirii, pacienta este la Secţia de Terapie Intensivă a SJU Piteşti sub perfuzii, potrivit medicilor starea ei fiind spre ameliorare, ea urmând să rămână internată în spital în noaptea de joi spre vineri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce i-au fost făcute prime investigaţii la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici