Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş va fi externată, starea sa fiind bună

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Viorica Nicolescu, care a leşinat, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a emis mandat de arestare pe numele soţului său va fi externată, vineri, de la Spitalul Judeţean din Piteşti, medicii afirmând că starea acesteia este bună.

132 afișări
Imaginea articolului Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş va fi externată, starea sa fiind bună

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş va fi externată, starea sa fiind bună (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Viorica Nicolescu a fost internată joi seară în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar pe timpul nopţii starea acesteia s-a îmbunătăţit.

Potrivit şefului Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, dr. Constantin Păun, soţia preşedintelui CJ Argeş, suferindă de diabet, a avut variaţii ale glicemiei, care a atins valori apropiate stării de hipoglicemie, pe fond de stres şi supărare.

"Pacienta a fost internată aseară în secţia noastră, a primit tratamentul adecvat, s-a odihnit foarte bine în această noapte, iar în acest moment starea de sănătate a dânsei s-a ameliorat. Acum este în stare bună, valoarea glicemiei din acest moment este în limite normale şi îi permite externarea din spital. Au fost variaţii ale glicemiei, care a atins valori apropiate hipoglicemiei, apărute pe un fond de epuizare fizică şi psihică, provocate de stres", a declarat, vineri dimineaţă, dr. Constantin Păun, şeful secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Viorica Nicolescu urmează să fie externată şi să plece spre Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde se află internat soţul său, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă. Ulterior, şi soţiei acesteia i s-a făcut rău. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar ulterior preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală

Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca, a declarat, joi seară, că preşedintele CJ Argeş este conştient, dar are dificultăţi în a pronunţa cuvintele, iar examenul neurologic va arăta dacă a suferit un accident vascular cerebral.

Brădişteanu a spus că starea lui Constantin Nicolescu este gravă, iar până nu sunt făcute toate analizele necesare nu poate fi pusă în discuţie o intervenţie chirurgicală. El a precizat că arterele care hrănesc inima au stenoze de peste 90 la sută, precum şi "stenoze dinamice".

Profesorul Brădişteanu a mai spus că preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş se exprimă cu greutate, având o tulburare de vorbire. El a precizat că Nicolescu spune că vorbeşte mai bine decât atunci când a plecat de la Piteşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici