Soţul Ameliei Antoniu a depus plângere penală împotriva Spitalului CF

Soţul Ameliei Antoniu a depus, miercuri, plângere penală la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi la Secţia 1 Poliţie împotriva Spitalului CF2, el declarând că vrea ca toţi cei vinovaţi să fie sancţionaţi, iar necazul suferit de soţia sa să nu se mai repete.

59 afișări
Imaginea articolului Soţul Ameliei Antoniu a depus plângere penală împotriva Spitalului CF

Soţul Ameliei Antoniu a depus plângere penală împotriva Spitalului CF (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Soţia mea se simte mai bine, ar putea părăsi luni Spitalul «Victor Babeş». Am depus plângere penală. Vreau ca toţi cei vinovaţi să fie sancţionaţi, iar necazul suferit de soţia mea să nu se mai repete. Sunt avocat în Baroul Bucureşti şi în această calitate aş putea să o reprezint în instanţă şi pe cea de a doua persoană, Alice Preda, care a suferit la fel ca soţia mea", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Niculae Gamenţ Antoniu.

El a mai spus că Amelia Antoniu a fost dusă, miercuri, la un control medical ginecologic în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unitate în care a stat internată aproximativ trei săptămâni după ce a fost infectată în timpul unei intervenţii de cauterizare de col uterin în Spitalul CF2.

"Medicii au spus că ar mai fi nevoie de o intervenţie pe colul uterin, dar acesta ar putea avea loc peste şase săptămâni. Mai mult, pentru problemele legate de voce am vrea să mergem într-o clinică de la Viena", a declarat Niculae Gamenţ Antoniu.

Parchetul va face cercetări în cazul Ameliei Antoniu pentru vătămare corporală din culpă

Infracţiunea invocată în plângerea depusă de soţul Ameliei Antoniu, miercuri, la Parchetul Tribunalului Bucureşti este cea de vătămare corporală din culpă, spun surse judiciare, care arată că investigaţia va fi efectuată cel mai probabil de poliţişti, sub coordonarea unui procuror.

Surse judiciare au confirmat, miercuri, pentru MEDIAFAX, faptul că la Parchetul Tribunalului Bucureşti s-a înregistrat plângerea depusă de soţul prim-solistei Amelia Antoniu.

Plângerea urmează să fie repartizată unui procuror, care să supravegheze ancheta ce va fi efectuată de către poliţişti, au precizat sursele citate.

Referitor la infracţiunile semnalate în plângere, sursele judiciare au arătat că este vorba despre vătămarea corporală din culpă, acuzaţie adusă unor angajaţi ai Spitalului CF2.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu a fost internată, în 14 mai, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, întrucât a făcut febră 39 de grade şi avea o stare generală proastă, cu dureri de spate, de rinichi şi de plămâni.

Niculae Gamenţ Antoniu spunea atunci că medicii i-au făcut soţiei lui radiografii la plămâni, rinichi şi i-au recoltat sânge pentru analize. El preciza că, în urma analizelor, medicii i-au spus că soţia lui are pneumonie.

Medicii specialişti de la Spitalul "Victor Babeş" susţin că vindecarea Ameliei Antoniu este un proces de lungă durată, întrucât aceasta a fost în şoc septic şi pot apărea situaţii în care infecţia reapare.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în 20 aprilie, după ce a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii chirurgicale minore la care a fost supusă la Spitalul CF2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici