Soţul femeii internate la SUUB nu va depune plângere împotriva angajatorului

Soţul femeii internate în comă la Spitalul Universitar Bucureşti după ce i s-a făcut rău în timpul programului, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, în anumite perioade, femeia lucra acasă pentru proiectele de la serviciu, dar că nu intenţionează să facă vreo plângere împotriva angajatorului.

59 afișări
Imaginea articolului Soţul femeii internate la SUUB nu va depune plângere împotriva angajatorului

Soţul femeii internate la SUUB nu va depune plângere împotriva angajatorului (Imagine ddin arhivă; Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Marius Cîciu a declarat agenţiei MEDIAFAX că soţia sa mai lucra de acasă pentru anumite proiecte, dar acest lucru nu se întâmpla în permanenţă, ci doar în anumite perioade.

"Lucra pentru proiecte şi de acasă, dar nu era o permanenţă, erau perioade. Chiar dacă scăpa de la birou la 7.00 - 8.00 seara, venea acasă şi se ocupa de copii, iar după ce adormeau ei, se mai întâmpla să lucreze la anumite proiecte. De obicei ne culcam pe la 11.30 - 12.00", a declarat soţul femeii.

Întrebat dacă în ultima perioadă soţia lui lucra mai mult decât de obicei, Marius Cîciu a confirmat acest lucru, precizând că a fost vorba de o perioada de aproximativ 10 zile înainte de îmbolăvirea ei.

Cîciu a mai spus că femeia dorea să-şi schimbe locul de muncă, unul dintre motive fiind faptul că cei doi copii urmează să înceapă grădiniţa, iar programul ei de lucru nu i-ar fi permis să-i ia pe aceştia acasă, având în vedere că programul la grădiniţă se termină în jurul orei 18.00.

"Eram în căutarea unui alt loc de muncă pentru ea, dar asta pentru că doream să se poată ocupa de copii care urmează să înceapă grădiniţa. Acesta e unul dintre motive", a declarat soţul femeii.

Întrebat dacă soţia sa era suprasolicitată la locul de muncă, Marius Cîciu a declarat că nu poate răspunde acestei întrebări pentru nu ştie ce făcea aceasta în permanenţă la locul de muncă.

El a afirmat însă că soţia lui nu suferea de nicio boală, avea un regim de viaţă echilibrat şi nu s-a plâns niciodată că suferă de ceva.

Mai mult, cu o seară înainte de a i se face rău la locul de muncă, cei doi au fost cu copiii în vizită la nişte prieteni, femeia neavând niciun fel de problemă.

"La momentul de faţă priorităţile noastre sunt altele şi nu intenţionăm să facem vreo plângere împotriva cuiva. Poate doar împotriva presei care scoate informaţii din context şi dă ştiri din surse neverificate şi care agaţă medicii pe holurile spitalului şi nu-i lasă să-şi facă treaba", a mai spus Marius Cîciu.

Starea femeii care a ajuns, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) după ce i s-a făcut rău în timpul programului s-a agravat în ultimele 24 de ore, din cauza complicaţiilor leziunilor cerebrale, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, medicul Bogdan Popescu.

Purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, a arătat că femeia este în comă profundă în continuare şi respiră cu ajutorul aparatelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici