Soţul ministrului de Externe german şi-a dat demisia de la locul de muncă, pentru a fi şi mamă, şi tată

Daniel Holefleisch, soţul în vârstă de 48 de ani al ministrului german de externe, renunţă la slujbă, pentru a avea grijă de cele două fiice, în timp ce soţia va face politică.

4695 afișări
Imaginea articolului Soţul ministrului de Externe german şi-a dat demisia de la locul de muncă, pentru a fi şi mamă, şi tată

Soţul ministrului de Externe german şi-a dat demisia de la locul de muncă, pentru a fi şi mamă, şi tată

Soţul ministrului german de Externe Annalena Baerbock şi-a părăsit postul pe care îl deţinea în grupul Deutsche Post Dhl.

Demisia a fost determinată de raţiuni familiale. Daniel va avea grijă de casă şi de famile, pentru a-i permite soţiei să-şi îndeplinească sarcinile la maximum. Bărbatul va avea grijă de cele două fete, de 6 şi 11 ani.

Traseul celor doi a fost convenit în familie, de acum câte luni, împreună cu soţia (fost co-lider al Verzilor, acum prima femeie responsabilă de diplomaţia germane). „Va depinde de el să conducă familia şi casa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici