Video Spărgători de bancomate reţinuţi după ce s-au tras focuri de armă

O grupare specializată în spargerea de bancomate a fost prinsă, joi noaptea, în urma unui flagrant organizat de BCCO şi SRI, coordonat de DIICOT Timişoara, în localitatea băcăuană Balcanu, unul dintre suspecţi, care a încercat să fugă, fiind rănit după ce poliţiştii au tras focuri de armă.

109 afișări

Potrivit procurorului DIICOT Mircea Andreş, în timpul flagrantului au fost reţinute cinci persoane care aveau asupra lor răngi şi flexuri cu care tăiau bancomatele.

În timpul acţiunii, una dintre persoane a încercat să fugă, poliţiştii trăgând focuri de armă în direcţia acestuia şi rănindu-l în umăr.

În total, în acest caz s-a început urmărirea penală împotriva a 11 persoane, acestea urmând să fie duse la Timişoara pentru audieri.

Conform sursei citate, urmărirea grupării a început în vara anului trecut, când tinerii care fac parte din această filieră au spart un bancomat aflat în localitatea Voiteni, judeţul Timiş, din care au sustras două milioane de lei.

În total, procurorii de la Crimă Organizată au reuşit să probeze zece spargeri, însă numărul acestora pare a fi mult mai mare. În perioada ianuarie 2008-ianuarie 2009, au fost sparte patruzeci de bancomate din ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici