Spaţiul unui cunoscut festival de film, distrus de o furtună: Organizatorii au anulat ediţia din acest an | FOTO

Ediţia de anul acesta a Divan Film Festival a fost anulată după ce, în noaptea de duminică spre luni, o furtună puternică a distrus Gara Fluvială, spaţiul principal de proiecţii şi dezbateri din Portul cultural Cetate, pe malul Dunării, anunţă organizatorii manifestării.

2188 afișări
Imaginea articolului Spaţiul unui cunoscut festival de film, distrus de o furtună: Organizatorii au anulat ediţia din acest an | FOTO

Ediţia de anul acesta a Divan Film Festival, anulată; spaţiul de proiecţii, distrus de o furtună

"Din păcate, nu am revenit cu veştile bune pe care le pregăteam. Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spaţiul nostru principal de proiecţii şi dezbateri. Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9 - 18 august, aşa cum anunţasem. Ne pare rău", se arată în mesajul publicat de organizatori pe contul de Facebook.

Anul acesta, Divan Film Festival s-ar fi aflat la a zecea ediţie. Evenimentul este dedicat cinematografiei şi bucătăriei balcanice şi este cunoscut pentru atmosfera relaxată şi spaţiile neconvenţionale în care se desfăşoară.

Divan Film Festival este un proiect cultural coorganizat de Fundaţia pentru Poezie "Mircea Dinescu" şi Casa de Cultură "Traian Demetrescu" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici