Spectator accidentat de un pilot la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

  • Un bărbat a fost accidentat, sâmbătă, de un participant la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurat la Câmpulung.
  • Într-un viraj, un pilot a frînat târziu, maşina a ieşit de pe traseu şi a accidentat un spectator.
  • Victima are fractură de bazin şi a unui picior şi e în operaţie.
247 afișări
Imaginea articolului Spectator accidentat de un pilot la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

„În cursul zilei de sâmbătă, 21 octombrie, în a treia manşă de antrenamente a ultimei etape din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Câmpulung, pe traseul Lereşti-Voina, a avut loc un incident în care a fost implicat şi un spectator. Acesta se afla într-o zonă interzisă publicului. Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu şi maşina a ieşit de pe traseu. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care se afla totuşi în zonă”, transmit organizatorii evenimentului.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung.

Din primele informaţii, victima are fractură de bazin şi a unui membru inferior şi se află în operaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici