VIDEO  Spital din Gaza rămas fără electricitate. Medicii lucrează la lanterne şi folosind lumina de la telefoane mobile

La spitalul indonezian din oraşul Gaza nu mai este lumină, medicii tratează răniţii folosind bliţurile telefoanelor mobile, în timp ce sute şi sute de oameni dorm pe coridoarele spitalului.

227 afișări
Imaginea articolului Spital din Gaza rămas fără electricitate. Medicii lucrează la lanterne şi folosind lumina de la telefoane mobile

Spital din Gaza rămas fără electricitate. Medicii lucrează la lanterne şi folosind lumina de la telefoane mobile

Armata israeliană a declarat că este pregătită să evacueze copiii din cel mai mare spital din Gaza, Al Shifa, unde oficialii palestinieni au spus că doi nou-născuţi au murit şi alţi zeci sunt în pericol, după ce combustibilul s-a epuizat pe fondul luptei intense din zonă.

Israelul a spus că medicii, pacienţii şi miile de persoane strămutate care s-au refugiat în spitale din nordul Gazei trebuie să plece pentru a putea înfrunta oamenii înarmaţi ai Hamas, care ar fi plasat centre de comandă în spitale.

Hamas neagă utilizarea spitalelor în acest fel. Personalul medical spune că pacienţii ar putea muri, dacă ar fi mutaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici