Spitalul Clinic Mureş: două persoane din azilul Bărdeşti au avut nevoie de internare în secţii

Două persoane din azilul din Bărdeşti, judeţul Mureş, au avut nevoie de internare în secţii. Una avea sechele neurologice după un AVC, fiind imobilizată la pat, cu o patologie cardiacă cronică. Angajaţii Spitalului Clinic Mureş nu au acces la dosarul medical al pacienţilor pentru a afla ce boli au.

184 afișări
Imaginea articolului Spitalul Clinic Mureş: două persoane din azilul Bărdeşti au avut nevoie de internare în secţii

Spitalul Clinic Mureş: două persoane din azilul Bărdeşti au avut nevoie de internare în secţii

Spitalul Clinic Judeţean Mureş anunţă, referitor la persoanele din Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu dizabilităţi din localitatea Bărdeşti, judeţul Mureş, că la UPU SMURD au ajuns, joi seara, 13 persoane.

Toate persoanele au beneficiat de evaluare medicală, majoritatea prezentând afecţiuni neuropsihiatrice.

În urma evaluării, la 11 persoane nu s-au constatat probleme de natură medicală care să necesite intervenţie de urgenţă, acestea fiind transferate la Secţia Clinică Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

„Două persoane au rămas sub supraveghere în cadrul UPU SMURD al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, pentru că starea lor a impus internare în secţii medicale. Una dintre persoane era cu deficit neuropsihiatric accentuat şi caşectică, iar cea de-a doua prezenta sechele neurologice după un AVC, fiind imobilizată la pat, cu o patologie cardiacă cronică aflată sub tratament. La momentul examinării, prezenta o stare de deshidratare, ameliorată după tratament în UPU, şi patologie reno-urinară care necesită internare într-o secţie medicală. Ambele persoane au fost reţinute şi internate pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, informează sursa citată.

Personalul medical nu a avut acces la dosarul medical al pacienţilor pentru a afla bolile de bază.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici