Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Bucureşti, generator din partea ISU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a pus la dispoziţia Spitalului de copii „Nicolae Robănescu” un generator electric.

193 afișări
Imaginea articolului Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Bucureşti, generator din partea ISU

Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Bucureşti, generator din partea ISU

La solicitarea Spitalului „N. Robănescu”, ISU B-IF a pus la dispoziţia acestuia un generator electric, cu o putere de 450 kVA, care va asigura continuitatea alimentării cu energie electrică a unităţii medicale, până la remedierea situaţiei înregistrate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, ISU a alocat două autospeciale pentru transport victime multiple şi personal specializat pentru asigurarea transportului, în condiţii optime, a pacienţilor evacuaţi preventiv marţi, de la Spitalul „Marie Curie” către Spitalul N. Robănescu.

Marţi seară, un incendiu a izbucnit la un transformator din curtea Spitalului de copii „Nicolae Robănescu” din Bucureşti, în urma unei pene de curent. Pacienţii au fost duşi la Spitalul „Marie Curie”.

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, miercuri, spitalul, şi a spus că „este foarte greu să prevezi că un transformator aflat în garanţie explodează”.

Potrivit premierului, transformatorul din curte, care a generat incendiul, era în garanţie, fiind instalat în octombrie 2022. „Transformatorul fusese achitat de către spital, era în garanţie, era nou”, a precizar Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici