Sportiv medaliat la CN de lupte, găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului în care locuia

Un sportiv medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de lupte pentru juniori, fost elev al Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţa, într-o pădure de la marginea oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1553 afișări
Imaginea articolului Sportiv medaliat la CN de lupte, găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului în care locuia

Sportiv medaliat la CN de lupte, găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a declarat că tânărul nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba de o sinucidere. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

„Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din Valea Mare. El a fost găsit spânzurat în Pădurea Strehareţi, în vecinătatea lacului. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală“, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Cadavrul a fost transportat la Morga Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Tânărul în vârstă de 18 ani era un fost sportiv al LPS Slatina, medaliat cu bronz în vara anului trecut, la Campionatul Naţional „Liga Juniorilor”.

Alin Ionel Cârstea a terminat liceul anul trecut. Fostul antrenor al tânărului, Constantin Scuturiciu, s-a declarat şocat de gestul tânărului.

„A terminat liceul în vară, a luat Bacalaureatul. Era un copil cuminte, nu avea probleme comportamentale, nu îmi vine să cred! În 2016, a luat bronz cu echipa LPS Slatina, la Campionatul Naţional «Liga Juniorilor». Ştiu că tatăl lui era plecat în străinătate, în Franţa, dacă îmi amintesc bine. Copilul spunea că după ce termină liceul vrea şi el să plece. Nu îmi pot imagina ce l-a îndemnat să-şi ia viaţa”, a declarat Constantin Scuturiciu, fostul antrenor de lupte al tânărului.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul din Valea Mare pierduse o importantă sumă de bani, la „păcănele”. El ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc şi se pare că a plecat de acasă cu aproximativ 4.000 lei şi bijuterii din aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici