Sporurile individuale limitate la 30% pentru fiecare angajat

Suma sporurilor şi indemnizaţiilor individuale nu va depăşi 30% pentru fiecare angajat din sectorul bugetar, dar Guvernul poate aproba depăşiri ale acestei limite pentru anumite categorii de personal şi condiţii temporare de muncă ce fac necesare acordarea unei plăţi suplimentare.

36 afișări
Imaginea articolului Sporurile individuale limitate la 30% pentru fiecare angajat

Sporurile individuale limitate la 30% pentru fiecare angajat (Imagine: Mediafax Foto)

"Guvernul poate aproba depăşiri ale limitei pentru anumite categorii de personal şi pentru condiţii temporare de muncă ce fac necesare acordarea unei plăţi suplimentare, cu respectarea limitei de 30% pentru fiecare ordonator principal de credite", se arată în documentul care conţine lista celor 39 de amendamente incluse în legea salarizării, obţinut de MEDIAFAX.

Proiectul transmis Parlamentului prevede în forma actuală doar că suma sporurilor acordate cumulat pe total buget pentru fiecare ordonator principal de credite nu poate depăşi, în medie 30% din salariile de bază, soldele la funcţia de bază sau indemnizaţiile lunare de încadrare, după caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici