SPP: Tamponarea de la vizita preşedintelui la Oradea nu are legătură cu coloana oficială

Serviciul de Protecţie şi Pază precizează că tamponarea a două autoturisme, la Oradea, cu ocazia vizitei preşedintelui Traian Băsescu, la inaugurarea Centrului de Excelenţă NATO, nu are legătură cu coaloana oficială sau alt automobil al SPP.

60 afișări
Imaginea articolului SPP: Tamponarea de la vizita preşedintelui la Oradea nu are legătură cu coloana oficială

SPP: Tamponarea de la vizita preşedintelui la Oradea nu are legătură cu coloana oficială (Imagine: Publimedia International)

SPP mai precizează că autoturismele Serviciului de Protecţie şi Pază nu au fost implicate în niciun accident auto pe parcursul desfăşurării evenimentelor de la Oradea, din 16 martie.

SPP menţionează că reprezentanţii mass-media nu au adresat Serviciului de Protecţie şi Pază nicio solicitare pentru lămurirea presupusului eveniment de la Oradea.

"Serviciul de Protecţie şi Pază are întreaga disponibilitate pentru corecta informare a opiniei publice, iar reprezentanţii Biroului de Informare şi Relaţii Publice au manifestat întotdeauna deschidere şi transparenţă în furnizarea de informaţii oficiale, pentru o bună colaborare cu reprezentanţii mass-media", se mai arată în comunicatul SPP.

Preşedintele Traian Băsescu, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, au participat, marţi, la inaugurarea Centrului de Excelenţă NATO pentru culegerea de informaţii din sursă umană (CoE HUMINT) de la Oradea.

Şeful statului a ajuns la Oradea în jurul orei 10.30, cu avionul, iar apoi a mers la sediul centrului amenajat, anul trecut, într-o cazarmă aparţinând unei foste unităţi militare.

La intrarea în unitate, două maşini de teren s-au ciocnit, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici