Stâlp de iluminat în copac, găsit în Sectorul 2 din Capitală, chiar de primarul Radu Mihaiu

  • Un stâlp de iluminat din Sectorul 2 luminează din pom, el fiind găsit de primarul Radu Mihaiu.
  • Acesta spune că aceasta nu este singura problemă „în palma de spaţiu verde”.
2867 afișări
Imaginea articolului Stâlp de iluminat în copac, găsit în Sectorul 2 din Capitală, chiar de primarul Radu Mihaiu

Sursa foto: Facebook

Radu Mihaiu a găsit stâlpul care ilumina din copac.

Azi (marţi - n.r.) am găsit un stâlp de iluminat în pom, pe lângă multe alte probleme în palma de spaţiu verde de la capătul lui 14. Mâine (miercuri - n.r.) o să îl mutăm. Reparăm şi ceilalţi stâlpi fiindcă oamenii din zonă mi-au spus că seara e cam întuneric. Iar de săptămâna viitoare începem să reamenajăm tot acest spaţiu”, a spus primarul Sectorului 2.

Edilul afirmă că sunt şi alte probleme în zonă: o alee care se inundă la fiecare ploaie şi locuitorii nu mai pot intra în bloc, câteva chioşcuri abandonate, un comerciant care şi-a scos frigiderele în mijlocul trotuarului, un gang închis de asociaţie unde se adună gunoi în mod recurent.

Primarul spune că aceste probleme nu sunt noi, oamenii din zonă le-au semnalat de ani de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici