VIDEO  Starbucks şi alte lanţurile americane, atacate în Turcia. Nici la McDonald's şi la Burger King nu e linişte

Spaţii au fost distruse şi băuturi au fost confiscate de la clienţi pe motiv că lanţurile americane sprijină Israelul.

3189 afișări
Imaginea articolului Starbucks şi alte lanţurile americane, atacate în Turcia. Nici la McDonald's şi la Burger King nu e linişte

Starbucks şi alte lanţurile americane, atacate în Turcia. Şi McDonald's sau Burger King suferă

Un grup de activişti pro-palestinieni a aruncat cu pietre într-un magazin Starbucks din Istanbul, protestând împotriva presupusului sprijin al lanţului american de cafea pentru Israel.

Atacul a avut loc în noaptea de 11 noiembrie, în jurul orei 22.00, în timp ce unii clienţi se aflau încă în interiorul unei locaţii din cartierul Esenyurt, partea europeană a oraşului turc.

Unele geamuri ale restaurantului au fost sparte, în timp ce nimeni nu a fost rănit, deşi atacul a creat panică în rândul celor prezenţi, relatează agenţia Dha.

Ieri, un grup de oameni a protestat împotriva presupusului sprijin al lanţului de cafea pentru Israel, intrând într-un Starbucks din Izmit, în provincia Kocaeli din nord-vestul Turciei, şi luând paharele clienţilor de pe mese şi apoi aruncându-le într-un sac de gunoi, după cum se poate vedea într-un videoclip difuzat de presa turcă.

În ultimele săptămâni, diverse restaurante McDonald's, Burger King sau Starbucks au fost avariate de activişti pro-palestinieni, în unele oraşe turceşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici