Starea celor doi elevi ai Şcolii Militare "Traian Vuia'', internaţi în Capitală, este stabilă

Starea celor doi elevi de la Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia răniţi, vineri, înt-un accident rutier şi care au fost internaţi în Spitalul Militar Central din Capitală, este stabilă, unul fiind în terapie intensivă, celălalt în secţia de neurologie.

2 afișări
Imaginea articolului Starea celor doi elevi ai Şcolii Militare "Traian Vuia'', internaţi în Capitală, este stabilă

Starea celor doi elevi ai Şcolii Militare "Traian Vuia'', internaţi în Capitală, este stabilă

"Unul dintre elevi este internat la terapie intensivă, întrucât, pe lângă un hematom la umăr, are penumotorax, iar al doilea are fractură la genunchi şi reclamă o suferinţă a coloanei. Starea lor este stabilă'', a declarat, agenţiei MEDIAFAX, generalul Ioan Sârbu, comandantul Spitalului de Urgenţă Militar Central din Capitală.

Un tânăr, elev al Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie "Aurel Vlaicu" de la Boboc, judeţul Buzău, a murit, vineri seară, într-un grav accident de circulaţie, în care au fost răniţi grav trei colegi ai săi.

Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 19.20, pe o alee care duce spre intrarea în unitatea de la Boboc. Cei patru tineri, doi din Buzău, unul din Paşcani şi unul din judeţul Olt, se întorceau cu un autoturism Dacia de la Buzău spre unitate, de unde fuseseră învoiţi până la ora 19.30. Accidentul s-a produs cu circa zece metri înainte de punctul de control al unităţii.

Şoferul, un buzoian de 23 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe fondul vitezei, maşina izbindu-se de un copac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici