Starea de alertă va fi prelungită, iar restricţiile se vor aplica, cel mai probabil, de la 22.00. Iohannis: „Nu avem în vedere un lockdown de Paşte”

  • Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că autorităţile vor prelungi, în această săptămână, starea de alertă
  • Actuala stare de alertă expiră pe 13 martie
  • Ar fi a unsprezecea lună de stare de alertă şi a zecea prelungire a Guvernului
  • România a trecut la starea de alertă la jumătatea lunii mai 2020
  • Circulaţia interzisă în intervalul 23:00 - 5:00 a fost introdusă în toată ţara, de autorităţi, pe 9 noiembrie 2020, iar ieşirea în acest interval orar este permisă doar cu declaraţie pe propria răspundere
6713 afișări
Imaginea articolului Starea de alertă va fi prelungită, iar restricţiile se vor aplica, cel mai probabil, de la 22.00. Iohannis: „Nu avem în vedere un lockdown de Paşte”

Iohannis: Starea de alertă va fi prelungită. Restricţiile de circulaţie de noapte vor fi aplicate, cel mai probabil, de la ora 22.00/ Nu avem în vedere un lockdown de Paşte

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că autorităţile vor prelungi în această săptămână starea de alertă şi că restricţiile de circulaţie de noapte vor fi aplicate, cel mai probabil, de la ora 22.00. Şeful statului a anunţat că nu se are în vedere instituirea unui lockdown de Paşte.

„Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri şi restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte care este restricţionată acum de la ora 23.00 va fi restricţionată mai devreme, probabil începând de la orele 22.00”, a anunţat marţi Klaus Iohannis.

Acesta a spus că nu se are în vedere impunerea unui lockdown de Paşte: „Pot să vă spun foarte clar, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown de Paşti”.

Preşedintele a spus că cifrele din aceste zile sunt îngrijorătoare şi că tendinţa de creştere a cazurilor de Covid este evidentă şi a făcut apel către români „să nu irosim ceea ce am câştigat până acum prin campania de vaccinare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici