Starea lui Anton Doboş s-a ameliorat

Starea de sănătate a fostului preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, s-a ameliorat, evoluţia acestuia fiind "încurajatoare", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, şeful Clinicii de Neurochirugie din Cluj-Napoca, Ioan Ştefan Florian.

194 afișări
Imaginea articolului Starea lui Anton Doboş s-a ameliorat

Starea lui Anton Doboş s-a ameliorat (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Doboş se simte mai bine, a ieşit marţi din comă şi este monitorizat în continuare, fiind sub tratament", a spus Florian.

Potrivit acestuia, nu se poate spune că Doboş este în afara oricărui pericol, dar "evoluţia stării de sănătate este încurajatoare".

Potrivit unor surse din cadrul familiei, Toni Doboş este vizitat în fiecare zi de soţia sa Georgiana, precum şi de prieteni din fotbal care trec să îl vadă în spital, printre aceştia numărându-se Stelian Gherman, Daniel Prodan, şi fostul antrenor al echipei U Cluj, Alpar Meszaros.

Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, sâmbătă noapte, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Accidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 3.20, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, din cauza fostului preşedinte al clubului Universitatea Cluj, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un tir parcat regulamentar într-o alveolă special amenajată. În urma impactului, maşina condusă de Anton Doboş a ricoşat în trei tuburi de canalizare depozitate pe marginea drumului.

Anton Doboş a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Cluj, dar era conştient. După aproximativ două ore, starea sănătăţii fostului oficial al Universităţii Cluj s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei intervenţii chirurgicale în cursul dimineţii de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici