Starea lui Mario Iorgulescu, în continuare GRAVĂ. Ce spun medicii de la Spitalul Elias

Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, tânărul fiind internat în tot la Terapie Intensivă, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

1929 afișări
Imaginea articolului Starea lui Mario Iorgulescu, în continuare GRAVĂ. Ce spun medicii de la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias spun că starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că starea lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, este în continuare gravă.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează Sivius Negoiţă.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, anunţă parchetul.

Taguri:
mario,
stare,
sanatate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici