Starea pacienţilor transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”. Cum se simt supravieţuitorii incendiului

Şase dintre pacienţii transferaţi în alte spitale din Capitală, după incendiul din urmă cu o săptămână, de la Institutul Naţional „Matei Balş” sunt încă în stare gravă, transmit, vineri, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

547 afișări
Imaginea articolului Starea pacienţilor transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”. Cum se simt supravieţuitorii incendiului

Starea pacienţilor transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”. Cum se simt supravieţuitorii incendiului

Informaţiile centralizate prin Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă arată că în continuare sunt şase pacienţi în secţii ATI din spitale din Bucureşti, dintre pacienţii transferaţi de la Institutul Naţional „Matei Balş”.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf Ioan” din Bucureşti sunt şapte pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt doi pacienţi, din cre unul intubat, în ATI şi unul în stare stabilă, care urmează să fie externat vineri.

La Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti este o pacientă în secţia pneumologie, în stare stabilă.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti sunt şase pacienţi, din care doi în stare gravă (ATI) şi patru pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti sunt doi pacienţi, din care unul în stare stabilă şi un pacient în ATI.

La Spitalul Militar Central din Bucureşti sunt doi pacienţi în secţia ATI, în stare stabile, staţionară, intubaţi/ventilaţi.

La Spitalul „Witting” din Bucureşti sunt doi pacienţi, în stare stabilă.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti sunt pacienti, stare stabilă.

La Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul Monza din Bucureşti sunt trei pacienţi în stare stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici