Staţia de metrou Dristor, evacuată din cauza unui scurtcircuit

Un scurtcircuit la un cablu de alimentare cu energie electrică, care a avut loc miercuri dimineaţa, în staţia de metrou Dristor, a dus la evacuarea persoanelor aflate pe peron şi la intervenţia pompierilor.

92 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Dristor, evacuată din cauza unui scurtcircuit

Staţia de metrou Dristor, evacuată din cauza unui scurtcircuit (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.40, când a avut loc "o deconectare de urgenţă la unul dintre circuitele de alimentare cu energie electrică" din staţia Dristor 1, potrivit directorului Metrorex, Gabriel Mocanu.

Acesta a precizat că, din cauza fumului degajat, persoanele aflate pe peron au apelat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului au sosit pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, care au stins flăcările provocate de scurtcircuit şi au evacuat oamenii pe una dintre ieşirile din staţia de metrou.

Circulaţia trenurilor pe Magistrala I a revenit la normal la această oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici