STB montează primele instalaţii pentru încărcarea noilor autobuze electrice

STB montează, în aceste zile, la Uzina de Reparaţii „Atelierele Centrale” (URAC) primele 10 instalaţii pentru încărcarea noilor autobuze electrice care vor circula pe liniile 330 şi 335.

168 afișări
Imaginea articolului STB montează primele instalaţii pentru încărcarea noilor autobuze electrice

STB montează primele instalaţii pentru încărcarea noilor autobuze electrice

„Aici, la URAC, am început, astăzi, montajul staţiilor de încărcare pentru autobuzele electrice. Primele 10 echipamente au ajuns deja şi le montăm zilele acestea”, a anunţat Daniel Istrate, directorul general al STB.

Acesta susţine că tot în această săptămână se vor face şi primele teste de încărcare pentru noile autobuze electrice.

La URAC vor fi montate în total 20 de staţii de încărcare, care vor deservi cele 20 de autobuze electrice ce vor intra pe liniile 330 şi 335. Traseul acestor linii realizează legătura pe axa Nord - Est a Capitalei.

Următoarea tranşă de autobuze electrice urmează să fie livrată până la începutul lunii decembrie 2023.

STB anunţă că autobuzele deja ajunse se află, în prezent, la furnizor, pentru montarea unor echipamente suplimentare. Urmează apoi testele de anduranţă şi apoi intrarea în traseu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici