Steaua-FC Braşov: Sute de poliţişti vor fi mobilizaţi în zona Arenei Naţionale

Peste 360 de poliţişti asigură ordinea marţi în zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi FC Braşov şi în Piaţa Constituţiei, unde jucătorii stelişti vor sărbătorii cu suporterii câştigarea titlului naţional.

824 afișări
Imaginea articolului Steaua-FC Braşov: Sute de poliţişti vor fi mobilizaţi în zona Arenei Naţionale

Sute de poliţişti vor fi mobilizaţi în zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului Steaua-FC Braşov (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Braşov este programat marţi, de la ora 18.00, pe Arena Naţională. După terminarea partidei, echipa Steaua va merge în Piaţa Constituţiei pentru a sărbătorii cu suporterii câştigarea titlului naţional.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată marţi, între orele 20.30 şi 23.30, pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi între Bulevardul Libertăţii, Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în apropierea stadionului şi în zona Pieţei Constituţiei şi vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. Totodată, poliţiştii vor patrula în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înşelăciunile, acostările de persoane şi furturile, a precizat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, la meciul de pe Arena Naţională vor asigura măsurile de ordine şi 600 de jandarmi, accesul în stadion urmând să fie permis începând cu ora 15.30.

După terminarea partidei, componenţii Stelei vor primi medaliile, tricourile şi cupa de campioni ai României, urmând ca deplasarea până în Piaţa Constituţiei să fie făcută cu un autocar descoperit, pe traseul strada Maior Coravu - Piaţa Muncii - Bulevardul Decebal - Piaţa Alba Iulia - Bulevardul Unirii - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei.

FC Steaua aşteaptă aproximativ 20.000 de suporteri în Piaţa Constituţiei, unde jucătorii vor sărbători alături de fani câştigarea titlului cu numărul 24, a arătat Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici