Stelian Ogică a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru o lună

Stelian Ogică a fost amendat, vineri, cu suma de 840 de lei de către poliţiştii din Timişoara, acestuia fiindu-i suspendat şi permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a trecut cu maşina pe culoarea roşie a unui semafor din oraş şi apoi a fugit de poliţişti.

39 afișări
Imaginea articolului Stelian Ogică a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru o lună

Stelian Ogică, căutat de poliţişti după ce a trecut cu maşina pe roşu şi a fugit (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, Stelian Ogică a recunoscut faptele comise, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a fost amendat cu 840 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, deoarece a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi nu a putut prezenta actele la control, a spus Emil Andrei.

Stelian Ogică era căutat de poliţiştii din Timişoara după ce, vineri dimineaţă, a trecut cu maşina pe culoarea roşie a unui semafor din oraş, a fost oprit de poliţişti, iar când i s-au cerut documentele a fugit.

Poliţiştii au reuşit să îi găsească maşina şi au ridicat-o pentru că era parcată într-o zonă interzisă.

Ulterior, Ogică a mers la Poliţia Rutieră din Timişoara pentru a da declaraţii.

Stelian Ogică, cel care în 2001 a pretins că este câştigatorul concursului Loto "6 din 49" şi a încercat să intre în posesia premiului de un milion de dolari, înscenîndu-şi un jaf, ar fi mers la Timişoara la Magda Ciumac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici