Stroe: Cornel Ciocoiu, înlocuit din funcţie pentru management defectuos şi indisciplină

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, miercuri, că l-a schimbat pe Cornel Ciocoiu de la conducerea Poliţiei Capitalei din motive de management defectuos şi indisciplină.

1555 afișări
Imaginea articolului Stroe: Cornel Ciocoiu, înlocuit din funcţie pentru management defectuos şi indisciplină

Stroe: Cornel Ciocoiu, înlocuit din funcţie pentru management defectuos şi indisciplină (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

Întrebat, la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne, care sunt motivele schimbării din funcţie a lui Cornel Ciocoiu, ministrul Radu Stroe a răspuns: "Management defectuos şi indisciplină".

Şeful Poliţiei Capitalei, Cornel Ciocoiu, a fost înlocuit de la conducerea instituţiei, după ce ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a semnat încetarea împuternicirii în funcţie, au declarat marţi seară, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, împuternicirea lui Ciocoiu la şefia Poliţiei Capitalei urma să expire în martie.

Cornel Ciocoiu a fost numit la conducerea Poliţiei Capitalei în iulie 2012, în locul lui Lucian Guran.

Guran fusese numit la conducerea Poliţiei Capitalei în 7 martie 2012, în locul lui Viorel Vasile, ca urmare a atacului armat care a avut loc în coaforul din completul Perla şi a aspectelor prezentate în raportul de evaluare a activităţii manageriale din cadrul Poliţiei Capitalei, întocmit de Corpul de Control al IGPR, preciza atunci Ministerul de Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici