Stroe: În 2014 nu avem bani pentru carburant pentru toate radarele

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost întrebat, joi, la Comisiile de Buget-Finanţe, care dezbat proiectul de buget pe 2014, dacă sunt suficienţi bani pentru carburantul alocat maşinilor dotate cu radar, el precizând că nu există fonduri pentru carburant la toate aceste vehicule.

133 afișări
Imaginea articolului Stroe: În 2014 nu avem bani pentru carburant pentru toate radarele

Stroe: În 2014 nu avem bani pentru carburant pentru toate radarele (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

"Avem benzină şi motorină pentru toate categoriile de mijloace. Nu avem benzină şi motorină pentru toate mijloacele din toate aceste categorii, inclusiv pentru categoria asta (maşini dotate cu radar, n.r.) Noi sperăm ca la rectificare să ne vină banii să putem utiliza cât mai multe. Ăsta e răspunsul meu", a spus Stroe.

Bugetul MAI a fost adoptat, joi, de către comisiile de Buget-Finanţe, fără amendamente, în forma trimisă de Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici