Student de 21 de ani din Coasta de Fildeş, dispărut în apele unui baraj de lângă Piteşti

Un student de 21 de ani, din Coasta de Fildeş, aflat în an pregătitor la Universitatea din Piteşti, a dispărut, miercuri, în apele unui baraj de lângă municipiu, autorităţile argeşene căutându-l până spre miezul nopţii, însă fără niciun rezultat.

343 afișări

Prietenii care îl însoţeau au sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că amicul lor, un student de 21 de ani, din Coasta de Fildeş, a căzut în apă, peste balustrada barajului Prundu, de lângă Piteşti.

"Era cu mine şi cu un cuplu de prieteni pe barajul Prundu de la Piteşti, iar la un moment dat a plecat de lângă noi şi a căzut peste balustradă de pe podul barajului. Imediat, cei care îl însoţeam am sunat la 112", a declarat prietena studentului.

Două echipaje de la Serviciul de Ambulantă Judeţean Argeş şi de la SMURD, poliţişti, pompieri şi angajaţi ai Oficiului Român pentru Imigrări au ajuns la locul incidentului. Pompierii au lansat în lacul de acumulare o barcă pneumatică, în timp ce angajaţii de la ape au oprit deversarea.

"S-a început cercetarea în aces caz, sunt căutări în baraj pentru găsirea persoanei care a fost dată dispărută în apă, urmează să vedem ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Căutările, care au fost oprite la miezul nopţii, vor fi reluate joi dimineaţă pentru găsirea tânărului student, totdată poliţiştii continuând ancheta în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici