Studenţii români, blocaţi de autorităţi în Cairo, au ajuns în ţară

Cei patru studenţi români ai Facultăţii de Medicină, blocaţi în urmă cu două zile în Cairo, deşi aveau bilete de întoarcere în Bucureşti, au ajuns în ţară vineri dimineaţa, compania Tarom implicându-se în aducerea lor acasă.

1 afișare
Imaginea articolului Studenţii români, blocaţi de autorităţi în Cairo, au ajuns în ţară

Studenţii români, blocaţi de autorităţi în Cairo, au ajuns în ţară

Studenţii Ioana Năstase, Veronica şi Carmen Dobre, precum şi Bogdan Prisecaru nu s-au putut îmbarca în cursa Tarom de miercuri, ora 3.00, întrucât poliţiştii de frontieră egipteni au susţinut că nu le recunosc biletele. "Ticket paper", s-au adresat, textual, poliţiştii studenţilor.

De altfel, studenţii au realizat că unul dintre poliţişti nu putea citi literele latine de pe lista de pasageri.

Studenţii au insistat să vorbească cu reprezentantul Tarom la aeroport, care fost chemat prea târziu şi a ajuns la momentul în care controlul actelor s-a încheiat, astfel că nu s-a mai putut face nimic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici