Studentul din Coasta de Fildeş dispărut în apele unui baraj de lângă Piteşti fumase etnobotanice

Studentul din Coasta de Fildeş, aflat în an pregătitor la Universitatea Piteşti, dispărut, miercuri, în apele unui baraj de lângă municipiu, fumase o ţigară cu etnobotanice împreună cu prietena sa şi cu alt prieten, după care a dispărut de lângă ei motivând că îl doare capul şi s-a aruncat în apă.

220 afișări

"Din declaraţii şi din cercetări rezultă că cei trei, studentul din Coasta de Fildeş, prietena sa şi un alt băiat au fumat o ţigară cu etnobotanice, înainte de a avea loc incidentul. Ulterior, cel dispărut acum s-a depărtat de aceştia, spunând că nu se simte bine, a sărit balustrada şi a stat o clipă cu mâinile sprijinit de aceasta, după care s-a aruncat în apă, deşi celălalt băiat a strigat la el, cerându-i să nu facă acest gest", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Reprezentanţii IPJ Argeş spun că este vorba despre o sinucidere, pompierii militari continuând, joi, căutările în apele acumulării din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu, cu o barcă pneumatică şi mai multe echipaje, băiatul nefiind încă găsit.

"Este un act suicidar din primele cercetări, iar ancheta continuă. Până în acest moment, nu a fost găsit trupul bărbatului" a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Din declaraţiile celor doi aflaţi la faţa locului în momentul incidentului, a reieşit că iubita studentului, mai mare cu trei ani, ar fi renunţat în urmă cu două zile la o sarcină, în condiţiile în care părinţii băiatului nu au acceptat legătura acestuia cu fata.

Prietena studentului aflat în an pregătitor la Facultatea de Economie din Piteşti spune că acesta nu avea motive să se sinucidă şi că ea nu intenţiona să întrerupă relaţia cu el.

"Nu vroiam să-l părăsessc. Era fericit", a afirmat fata

La ora transmiterii acestei ştiri, căutările studentului din Coasta de Fildeş în apele barajului Prundu au fost sistate, urmând să fie reluate vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici