Subofiţer de la ISU, prins în flagrant când lua mită. Banii erau primiţi pentru a ascunde nereguli grave

Un subofiţer de la ISU Dâmboviţa a fost prins în flagrant când lua mită. Subofiţerul este acuzat că a cerut 5.000 de lei pentru nu amenda o firmă la care a găsit nereguli privind măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.

2183 afișări
Imaginea articolului Subofiţer de la ISU, prins în flagrant când lua mită. Banii erau primiţi pentru a ascunde nereguli grave

Subofiţer de la ISU Dâmboviţa prins în flagrant când lua mită

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui suspect, subofiţer din cadrul ISU Dâmboviţa, pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit DGA, suspectul este bănuit că a pretins de la un denunţător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de PSI la o societate comercială şi pentru a nu sancţiona contravenţional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei.

Vineri, suspectul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Joi, subofiţerul a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. La percheziţia corporală efectuată cu ocazia flagrantului, asupra subofiţerului a fost găsită suma totală de 6.000 lei, între care şi banii primiţi cu titlu de mită.

 

 

 

Taguri:
subofiţer,
mită,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici