Succes pentru legea privind protecţia animalelor. Cu ce sumă a fost amendată o femeie după ce şi-a abandonat câinele într-un parc

O femeie din Bucureşti a fost amendată cu 3.000 de lei după ce şi-a abandonat câinele, legat de un copac, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei.

9384 afișări
Imaginea articolului Succes pentru legea privind protecţia animalelor. Cu ce sumă a fost amendată o femeie după ce şi-a abandonat câinele într-un parc

Sasha, o metisă Amstaff de aproape 4 ani, a fost abandonată, la sfârşitul anului trecut, într-un parc din sectorul 2, de la marginea Bucureştiului.

„Lăsată în frig, legată de un copac, fără hrană şi apă, era în pericol de a-şi pierde viaţa. Cu ajutorul angajaţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, căţeluşa a fost eliberată din lanţ şi transportată, în siguranţă, la un adăpost specializat unde a primit hrană şi îngrijire medicală”, a anunţat duminică Poliţia locală Bucureşti.

Proprietara câinelui, o femeie de 35 de ani, a fost identificată cu ajutorului microcipului pe care animalul îl avea implantat.

Ea a fost amendată de poliţiştii locali cu 3000 de lei pentru abandonarea unui animal pe domeniul public fără hrană, adăpost şi tratament medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici