Suceava: Bărbat arestat pentru că a sechestrat şi violat o tânără ce colecta fonduri în scop umanitar

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Rădăuţi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru că a sechestrat în seara de 8 martie o tânără în vârstă de 19 ani, din Botoşani, care colecta fonduri pentru o fundaţie umanitară.

305 afișări
Imaginea articolului Suceava: Bărbat arestat pentru că a sechestrat şi violat o tânără ce colecta fonduri în scop umanitar

Suceava: Bărbat arestat pentru că a sechestrat şi violat o tânără ce colecta fonduri în scop umanitar (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi în data de 8 martie că o tânără în vârstă de 19 ani din comuna botoşăneană Albeşti a dispărut.

Din cercetări s-a stabilit că tânăra a sunat la uşa bărbatului din Rădăuţi cu rugămintea de a sprijini financiar o fundaţie umanitară, iar bărbatul a tras-o cu forţa în locuinţă şi, după ce i-a luat telefoanele, a lovit-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale normale şi perversiuni sexuale fără voia acesteia.

A doua zi dimineaţă, tânăra a reuşit să transmită unei colege un mesaj în care descria cu aproximaţie locul unde se află şi că este în pericol, iar poliţiştii rădăuţeni au reuşit identificarea locuinţei, eliberarea fetei şi reţinerea bărbatului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la propunerea procurorilor Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, el fiind cercetat pentru lipsire de libertate, viol şi tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici