Suceava: O macara s-a răsturnat în parcarea unui centru comercial, distrugând un autoturism

O macara s-a răsturnat, miercuri, într-o parcare secundară a unui centru comercial din Suceava, nefiind bine fixată în timp ce ridica un obiect greu, braţul acesteia distrugând un autoturism parcat şi avariind o autoutilitară, fără a exista persoane rănite.

209 afișări
Imaginea articolului Suceava: O macara s-a răsturnat în parcarea unui centru comercial, distrugând un autoturism

Suceava: O macara s-a răsturnat în parcarea unui centru comercial, distrugând un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

O automacara manevrată de un bărbat de 45 de ani în parcarea secundară a unui centru comercial din Suceava, în zona de aprovizionare cu marfă, s-a răsturnat în timp ce ridica un obiect greu din cauză că nu a fost bine fixată înainte de începerea operaţiunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În cădere, braţul automacaralei a lovit o autoutilitară din zonă, care a fost parţial afectată, şi a distrus un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care era parcat în zonă, fără să fie rănită vreo persoană.

În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava desfăşoară cercetări pentru accident de muncă, iar Poliţia a deschis un dosar pentru distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici