Suceava: Pagube de aproape 300.000 de lei în urma inundaţiilor

Inundaţiile şi vântul puternic înregistrate la începutul acestei luni în judeţul Suceava au provocat pagube estimate la aproape 300.000 de lei, a declarat, marţi, prefectul de Suceava, Orest Onofrei.

6 afișări
Imaginea articolului Suceava: Pagube de aproape 300.000 de lei în urma inundaţiilor

Suceava: Pagube de aproape 300.000 de lei în urma inundaţiilor (Imagine: Mediafax Foto)

Onofrei a spus că în urma evaluării făcute de comisia mixtă constituită prin ordin al prefectului s-a stabilit că pagubele produse de fenomenele meteorologice în perioada 1-6 martie în patru localităţi ale judeţului Suceava se ridică la 299.136 lei.

Astfel, cele mai mari pagube, de 185.000 lei, s-au produs în comuna Forăşti, unde apele au avariat nouă kilometri de drum judeţean şi 56 de kilometri de drumuri comunale şi în comuna Dorna Arini, unde au fost pagube evaluate la 111.136 lei, după ce apele au avariat trei case, 25 de anexe gospodăreşti şi 3,5 km de drum comunal.

În aceeaşi perioadă, din cauza vântului a mai fost avariată o casă în comuna Arbore, pagubele fiind de 1.000 de lei, şi acoperişul unei clădiri în Todireşti, valoarea pagubei fiind de 2.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici