Suceava: Pe drumurile naţionale au fost împrăştiate materiale antiderapante

Circulaţia pe drumurile naţionale din judeţul Suceava se desfăşoară în condiţii normale, a declarat, marţi, prefectul judeţului, Sorin Popescu, care a menţionat că în urma ninsorilor s-a intervenit cu materiale antiderapante.

20 afișări
Imaginea articolului Suceava: Pe drumurile naţionale au fost împrăştiate materiale antiderapante

Suceava: Pe drumurile naţionale au fost împrăştiate materiale antiderapante (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu au fost semnalate incidente din cauza ninsorilor în judeţ şi că pe drumurile naţionale se circulă în condiţii normale pentru această perioadă a anului, menţionând că echipele de deszăpezire au împrăştiat materiale antiderapante.

El a spus că se acţionează şi pe drumurile judeţene din judeţ, pe unele trasee stratul de zăpadă depus fiind între doi şi patru centimetri.

"Toate echipajele de deszăpezire sunt pregătite pentru a interveni, în special în zona de munte unde au fost anunţate căderi importante de precipitaţii", a spus prefectul.

El a mai arătat că, dacă situaţia o va impune, vor fi oprite temporar să circule, în zona de munte, autovehiculele grele care nu sunt echipate corespunzător condiţiilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici