Suceava: Saci cu bani, furaţi de la o firmă ce transportă valori către unităţi bancare

Patru saci cu bani au fost furaţi de la o firmă care se ocupă cu transportul, paza şi predarea către unităţile bancare a diferitelor sume de bani colectate de la agenţii comerciali şi casierii, poliţiştii identificând până acum unul dintre suspecţi care a recunoscut furtul a trei saci.

404 afișări
Imaginea articolului Suceava: Saci cu bani, furaţi de la o firmă ce transportă valori către unităţi bancare

Suceava: Patru saci cu bani, furaţi de la o firmă ce transportă valori către unităţi bancare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În urma unei sesizări privind dispariţia sumei de 41.000 de lei de la o firmă ce transportă către bănci sume de bani colectate de la firme şi casierii, poliţiştii suceveni au început cercetările pentru identificarea autorilor, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit că, în perioada 27 iulie - 23 august, la patru transporturi a dispărut câte un sac cu bani, preluarea sacilor, însoţirea şi transportul fiind realizate de doi angajaţi ai societăţii.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că unul dintre angajaţi este suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava. De altfel, acesta a recunoscut că a luat trei saci cu bani pe care i-a cheltuit în interes personal.

Ofiţerii Serviciului Investigarea Fraudelor continuă cercetările în acest caz de delapidare, urmând să identifice persoana care a furat cel de-al patrulea sac cu bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici