Suceava: Trei persoane la spital în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă

Trei persoane au suferit arsuri şi au ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce în locuinţa în care se aflau, din comuna Vama, judeţul Suceava, a izbucnit un incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

141 afișări
Imaginea articolului Suceava: Trei persoane la spital în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă

Suceava: Trei persoane la spital în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică dimineaţa, într-o locuinţă din comuna Vama, judeţul Suceava.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului şi au găsit în imobil trei persoane conştiente, care au suferit arsuri.

"În urma incendiului, trei persoane care au suferit arsuri au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital. Toate sunt conştiente. La această oră incendiul este localizat, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava acţionând pentru lichidarea acestuia", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici