Sucevean arestat după ce a pornit un scandal şi l-a lovit pe poliţistul chemat în ajutor

Un bărbat de 34 de ani din comuna Dorneşti, judeţul Suceava, a fost arestat, joi, de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe şeful de post din localitate, care a fost chemat să intervină pentru aplanarea unui scandal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

121 afișări
Imaginea articolului Sucevean arestat după ce a pornit un scandal şi l-a lovit pe poliţistul chemat în ajutor

Sucevean arestat după ce a pornit un scandal şi l-a lovit pe poliţistul chemat în ajutor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Sorin Adrian Fomin, un bărbat din comuna Dorneşti a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv, joi, pentru ultraj, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe şeful de post de la poliţia comunei, în timp ce acesta îşi desfăşura activitatea.

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de B.V.C., pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, (...) constând în aceea că, la data de 21 august 2019, în jurul orei 2.30, în timp ce persoana vătămată, S.I.O., şef de post la Poliţia comunei Dorneşti, se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Dorneşti, judeţul Suceava, a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către B.V.C.”, se arată într-un comunicat remis presei, joi, de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta este recidivist şi, potrivit unor surse din anchetă, l-a agrestat pe şeful de post din localitate după ce poliţistul a fost chemat să aplaneze un scandal pornit chiar de agresor, în casa unor rude.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici