Video Sunt şi patroni care nu vor respecta ”la virgulă” normele Guvernului: Nu voi refuza clienţii care nu vor să-şi dea datele personale la intrarea pe terasă

  • Vali, proprietarul unei cafenele din Buzău, a deschis terasa localului chiar de azi, la primele ore ale dimineţii
  • Acesta a încercat să implementeze, în timp record, toate măsurile cerute de autorităţi, însă unele i se par greu de pus în practică
  • După o lungă perioadă pe pierdere, antreprenorul buzoian nu va refuza accesul clienţilor care nu sunt de acord să-şi lase toate datele personale
1709 afișări

Vali este proprietarul unei cafenele din Buzău şi a făcut eforturi să deschidă terasa chiar de pe 1 iunie, după o lungă aşteptare.

După ce a aşezat mesele astfel încât acestea să respecte regulile de distanţare, antreprenorul spune că terasa va funcţiona la 25% din capacitate.

Am făcut măsurători, am aşezat scaunele şi avem solicitări scrise făcute către clienţii noştri pe mese, prin care îi rugăm să nu mute poziţiile meselor şi scaunelor, astfel încât să fie undeva la 1.5 m între cei patru participanţi de la aceeaşi masă”, spune Valentin Scarlat, proprietarul unei cafenele.

O altă provocare cu care se confruntă antreprenorul buzoian ţine de colectarea datelor personale ale clienţilor, o măsură care pune o presiune suplimentară pe umerii proprietarilor de terase.

”Noi vom accepta şi clienţii care refuză să ne ofere aceste informaţii. Să mai şi refuzăm clienţi pentru că nu ne spun cu cine au venit, de ce au venit şi unde stau, n-ar fi chiar ok. Mai bine mai stăteam o lună, o lună şi jumătate sau cât era nevoie, şi când deschideam, deschideam la capacitate maximă, lumea putând să se bucure într-adevăr de depăşirea perioadei şi să se simtă bine în locaţiile HORECA”, mai spune Valentin Scarlat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici