Suspecţii în cazul crimei din Călăraşi, prinşi

Poliţiştii din judeţul Călăraşi au prins, vineri, doi adolescenţi, suspectaţi că sunt autorii crimei care a avut loc în urmă cu o săptămână, când doi soţi au fost atacaţi cu cuţitele de doi tineri pe care îi luaseră cu autostopul. Bărbatul a fost omorât pe loc.

697 afișări
Imaginea articolului Suspecţii în cazul crimei din Călăraşi, prinşi

Suspecţii în cazul crimei din Călăraşi, prinşi

Surse din rândul Poliţiei Judeţene Călăraşi spun că ar fi vorba despre doi adolescenţi, de 16 şi 18 ani.

Cei doi au fost conduşi la sediul IPJ Călăraşi, la ora transmiterii acestei ştiri aflându-se la audieri.

În judeţul Călăraşi, un şofer a luat la ocazie doi tineri necunoscuţi din comuna Dragalina, iar la destinaţie, în comuna Perişorul, aceştia l-au tăiat în zona gâtului, provocându-i decesul, şi au înjunghiat-o pe soţia acestuia, pasageră în autoturism.

Paramedicii care au intervenit pentru salvarea celor doi soţi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au găsit două persoane înjunghiate, ambii cu răni la gât.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, era în stare stabilă şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Călăraşi. Bărbatul, de 58 de ani, era în stop cardio-respirator, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici