Suspectul în cazul jafului din Braşov are antecedente şi în judeţul Hunedoara

Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul jafului armat de la o casă de schimb valutar din Braşov, are antecedente şi în judeţul Hunedoara, unde, în anul 2003, a atacat patronul unei care se schimb valutar şi l-a deposedat de 6.500 de RON.

25 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul jafului din Braşov are antecedente şi în judeţul Hunedoara

Suspectul în cazul jafului din Braşov are antecedente şi în judeţul Hunedoara (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, a declarat, sâmbătă seara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Serghei Gorbunov l-a atacat, în aprilie 2003, în scara unul bloc, pe patronul unei case de schimb valutar, iar după ce cei doi s-au bătut, suspectul l-a lovit pe omul de afaceri cu o rangă şi i-a furat 65 de milioane de lei vechi.

Potrivit lui Niţu, suspectul, care din datele de atunci reieşea că ar fi avut un complice, a reuşit să fugă, şi a fost prins abia după împuşcarea a doi patroni de case de schimb valutar din Constanţa, în 2003, respectiv 2004.

Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov, urmărit general pentru că se sustrăgea executării pedepsei de 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor, a fost reţinut de poliţiştii braşoveni şi este audiat sâmbătă, împreună cu un alt bărbat, la IPJ Braşov, fiind suspect în cazul dublului asasinat de joi, de la o casă de schimb valutar din Braşov.

Citeşte şi:

IPJ Braşov: Serghei Gorbunov, suspect în cazul asasinatului (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici