Sute de bombe şi de gloanţe, dar şi câteva arme, au fost distruse de pirotehniştii gălăţeni

  • Sute de bombe, de gloanţe, de proiectile explozive şi perforante, dar şi câteva arme au fost distruse vineri de pirotehniştii gălăţeni.
  • Acestea au fost descoperite în judeţul Galaţi şi au fost distruse într-un poligon special amenajat.
304 afișări
Imaginea articolului Sute de bombe şi de gloanţe, dar şi câteva arme, au fost distruse de pirotehniştii gălăţeni

Sute de bombe şi de gloanţe, dar şi câteva arme, au fost distruse de pirotehniştii gălăţeni

Potrivit ISU Galaţi, echipa pirotehnică a executat o misiune de asanare a muniţiilor de infanterie şi artilerie rămase neexplodate pe teritoriul judeţului Galaţi. Pe lista pirotehniştilor s-au aflat cinci grenade de mână defensive şi ofensive, bombe de aruncător calibrul 60mm, proiectile explozive şi 30 de perforante de diverse calibre, o bombă de aviaţie englezească şi aproape 200 de gloanţe.

De asemenea, pirotehniştii au descoperit şi distrus un revolver şi o puşcă semiautomată. Acţiunea s-a desfăşurat în localitatea Braniştea, în zona Râpa Galbenă.

Acţiunea de vineri s-a desfăşurat în colaborare cu echipaje de poliţie şi de la SMURD. Conform procedurii, persoanele care găsesc elemente de muniţie neexplodate au obligaţia de a suna la 112, pentru a anunţa autorităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici