Sute de case inundate în judeţul Bacău

Sute de case din judeţul Bacău au fost afectate de inundaţii, produse de ploile care au căzut miercuri, alimentarea cu energie electrică fiind şi joi întreruptă în şase comune băcăuane.

8 afișări
Imaginea articolului Sute de case inundate în judeţul Bacău

Sute de case inundate în judeţul Bacău

La Podul Turcului opt persoane au fost salvate din gospodăriile inundate, ele fiind cazate în sala de sport a liceului din localitate.

În această localitate - cea mai afectată de ploi - sunt inundate o sută de case şi peste o sută de hectare teren arabil. În comuna Glăvăneşti 30 de case, 50 de curţi şi anexe şi o sută de hectare de teren sunt inundate.

Satul Frumuşelul din comuna Glăvăneşti este izolat.

De asemenea, DN 11A - Podu Turcului - Adjud este acoperit de ape. Apele treceau peste şosea încă din cursul zilei de miercuri, însă debitul a crescut îngrijorător în cursul serii, de la ora 20.00. La intrarea pe drumul naţional, poliţiştii opreau şoferii şi îi avertizau de pericol. Unii dintre ei s-au aventurat şi au fost luaţi de apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici