Video Sute de credincioşi i-au adus astăzi un ultim omagiu ÎPS Pimen, răpus de coronavirus la 90 de ani

  • Arhiepiscopul Pimen, răpus de coronavirus, a fost înmormântat astăzi
  • Sute de credincioşi au venit să-i aducă un ultim omagiu arhiepiscopului care avea 90 de ani
  • Arhiepiscopul Rădăuţilor şi Sucevei s-a stins chiar dacă a primit taratamente inovatoare
1719 afișări

Arhiepiscopul  Rădăuţilor si Sucevei, Pimen Zainea, a fost condus pe ultimul drum. Monahul în vârstă de 90 de ani s-a stins din cauza coronavirusului. O lună a stat în spital şi a primita tratamente inovatoare, dar în zadar. Sute de creştini au vent să îşi ia ramas bun. Au avut de înfruntat măsuri speciale de protecţie.

O credincioasă spune că a venit să îşi ia „rămas bun de la el”. Nu i-a fost teamă de coronavirus. „La vârsta mea nu mă tem. De ce să ma tem?” Întrebată cum era părintele, aceasta răspunde: „Un om bun, a îndrumat lumea.”

Trupul monahului răpus de coronavirus va fi depus la Mănastirea Sihăstria Putnei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici