Sute de kilograme de carne congelată, aruncate pe malul lacului Tarniţa

Sute de kilograme de carne congelată au fost descoperite, sâmbătă, aruncate pe malul lacului Tarniţa, din judeţul Cluj, şi în lac, Poliţia şi Direcţia Sanitar-Veterinară Cluj declenşând o anchetă în acest caz.

1131 afișări
Imaginea articolului Sute de kilograme de carne congelată, aruncate pe malul lacului Tarniţa

Sute de kilograme de carne congelată, descoperite pe malul lacului Tarniţa (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că pungile cu carne urmează să fie duse duminică în laborator pentru analiză.

"S-au descoperit pe malul lacului Tarniţa şi în lac pungi cu carne congelată. E vorba de câteva sute de kilograme de carne aruncată. Recuperăm cantitata de carne descoperită şi vom duce pungi cu probe în laborator, pentru analize", a spus Pivariu.

La operaţiunea de scoaterea a pungilor cu carne din lac au participat şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, cu bărci şi scafandri.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a declanşat o anchetă în acest caz pentru identificarea firmei care ar fi aruncat pungile cu carne congelată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici