Sute de patroni merg cu kilogramul de aur la casa de amanet

Patronii au ajuns să-şi lase bijuteriile de aur la casele de amanet ca să facă rost de bani pentru salariile angajaţilor şi impozitele către stat ori pentru a-şi asigura capital de lucru.

81 afișări
Imaginea articolului Sute de patroni merg cu kilogramul de aur la casa de amanet

Sute de patroni merg cu kilogramul de aur la casa de amanet (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Şi nu două-trei piese, pentru că nevoia de lichidităţi este foarte mare, ci chiar şi câte un kilogram de lănţişoare, brăţări, cercei, broşe şi inele, adunate pe vremea când afacerile le mergeau din plin.

Citeşte mai multe despre nevoia de lichidităţi a patronilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici