Sute de persoane s-au călcat în picioare pentru a cumpăra ulei la preţ redus - VIDEO

Sute de persoane s-au înghesuit, vineri dimineaţă, să cumpere ulei la preţ redus de la magazine din diferite judeţe, unele dintre acestea leşinând, iar altele plângându-se că în înghesuială le-au dispărut portofelele.

40 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane s-au călcat în picioare pentru a cumpăra ulei la preţ redus - VIDEO

Sute de persoane s-au călcat în picioare pentru a cumpăra ulei la preţ redus

ARAD:Oamenii s-au aşezat în faţa supermarket-ului încă de la miezul nopţii, astfel că până dimineaţă s-au strâns la coadă peste 500 de persoane.

La ora deschiderii, cele peste 500 de persoane s-au înghesuit să intre în magazin, fără să ţină cont de recomandările personalului, care a încercat să permită accesul treptat.

Cumpărătorii au mers direct la standul dedicat ofertei promoţionale la ulei, ei putând cumpăra două sticle la preţ de una.

Din cauza aglomeraţiei create la intrarea în magazin, câteva femei au leşinat, o bătrână a fost rănită la mână, iar alte persoane au reclamat că le-au dispărut portofelele din buzunare sau din genţi.

În urma acestor incidente, nu a fost solicitată intervenţia medicilor, persoanele care au leşinat sau au fost rănite uşor primind îngrijiri la faţa locului de la alţi cumpărători.

''M-am aşezat la coadă la două dimineaţă, dar deja era multă lume acolo. Aşa ceva nu îmi amintesc să fi fost nici înainte de 1989", a declarat un pensionar.

Înghesuiala a durat câteva zeci de minute, până când marfa aflată la ofertă a fost epuizată.

Reprezentanţii magazinului nu au dorit să facă niciun comentariu privind accesul cumpărătorilor în magazin.

VASLUI: Vasluienii au început să se strângă în faţa magazinului încă de la ora 05.00 dimineaţă, deşi supermarketul se deschidea trei ore mai târziu.

Supermarketul, care face parte dintr-o reţea de magazine din România, anunţa, cu câteva zile înainte, o promoţie la ulei.

Mulţi dintre cei care au beneficiat de oferta supermarketului s-au mai aşezat odată la rând, întrucât nu li se permitea să cumpere decât o singură sticlă de ulei, una fiind oferită gratuit.

"Pentru noi, pensionarii, este o adevărată pomană şi, chiar dacă am stat la coadă câteva ore, sincer merită. Spre deosebire de tineretul de astăzi, noi suntem obişnuiţi cu cozile de pe timpul lui Ceauşescu. Dacă ar fi dat mai mult de o sticlă, ar fi fost şi mai bine", a declarat unul dintre vasluienii aflaţi la rând.

Reprezentanţii magazinului au refuzat să ofere informaţii privind cantitatea de ulei oferită la promoţie şi dacă, pe viitor, vor mai fi astfel de oferte.

DÂMBOVIŢA: Şi la Târgovişte, câteva sute de persoane s-au înghesuit la intrarea într-un supermarket care a oferit, de asemenea, o promoţie la ulei.

Video Stirileprotv.ro

Martorii spun că în faţa magazinului s-a format o coadă de peste o sută de metri, pe mai multe rânduri.

Iniţial, oamenii au fost disciplinaţi şi liniştiţi, însă ulterior speriaţi că marfa s-ar putea epuiza au început să se înghesuie.

Mulţi dintre cei care s-au adunat în faţa magazinului au renunţat să mai stea la coadă şi să aştepte deschiderea magazinului.

"Nu mai stau. Sunt de la ora 05.00 aici, dar nu mai pot rezista să mă calce oamenii în picioare. Să le arătaţi lui Băsescu, lui Boc şi la toţi parlamentarii în ce situaţie ne-au adus, arătaţi acolo să vadă", a spus o femeie care a stat mai mult de patru ore la coadă.

În zonă au venit mai mulţi jandarmi şi poliţişti care au încercat să stabilească ordinea publică.

HUNEDOARA: Peste o sută de persoane s-au înghesuit, vineri, la supermarketul din municipiul Vulcan din Valea Jiului pentru a cumpăra ulei la promoţie, agenţii de pază nefăcând faţă mulţimii.

O parte dintre cele peste o sută de persoane s-au strând în faţa magazinului încă de joi noapte, pentru a beneficia de promoţia la ulei.

"S-au certat între ei, că s-au băgat în faţă. Unii au stat la supermarket încă de joi seară ca să fie siguri că prind oferta. Doi litri de ulei costau 12 lei, iar cine cumpăra mai primea doi litri, deci patru litri la doar 12 lei", a spus unul dintre locuitorii municipiului Vulcan, care a venit la supermarket.

La faţa locului au ajuns şi agenţi ai une firme de pază, chemaţi de reprezentanţii magazinului, însă aceştia nu au reuşit să facă ordine.

Doi agenţi de pază au fost lipiţi de geamurile magazinului, în momentul în care oamenii au început să se împingă pentru a intra în supermarket.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici