Sute de poliţişti şi jandarmi, pe străzile Craiovei, după uciderea lui Caiac

Peste şase sute de poliţişti şi jandarmi patrulează pe străzile Craiovei, iar pentru a preveni izbucnirea unor noi incidente o parte din forţele de ordine au asigurat paza, în noaptea de marţi spre miercuri, în zona locuinţei lui Mihai Pârvu, zis Caiac, ucis cu o zi în urmă.

434 afișări
Imaginea articolului Sute de poliţişti şi jandarmi, pe străzile Craiovei, după uciderea lui Caiac

Sute de poliţişti şi jandarmi, pe străzile Craiovei, după uciderea lui Caiac (Imagine: Mediafax Foto)

La locuinţa lui Mihai Pârvu, ucis de un cunoscut de-al său, Cătălin Mavrichie, cu care a jucat poker, au ajuns, în noaptea de marţi spre miercuri, sute de persoane care au dus flori şi lumânări la sicriul lui Caiac.

Strada care duce spre blocul în care locuia Mihai Pârvu a fost blocată de 12 poliţişti şi patru echipaje de jandarmi, mobilizaţi în zonă pentru a preîntâmpina noi incidente. În locuinţa lui Caiac au ajuns în cursul nopţii Fănel Trandafir, zis Cimino, Gigel Tandarescu, zis Roşianu, şi Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, cunoscuţi membri ai lumii interlope din Craiova.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj a trimis opt poliţişti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru a asigura paza lui Cătălin Mavrichie, internat în secţia de terapie intensivă. Potrivit adjunctului şefului IPJ Dolj, comisar-şef Nicuşor Badea, patru dintre poliţişti se află la secţia de terapie intensivă a spitalului, ceilalţi patru aflându-se la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale.

Totodată, un echipaj de jandarmi asigură paza locuinţei din Segarcea a familiei Mavrichie. Echipaje de poliţişti şi jandarmi au patrulat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, pe străzile şi în cartierele Craiovei, fiind peste 600 de forţe de ordine dislocate în teren.

Cătălin Mavrichie va fi audiat, miercuri, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Un bărbat cunoscut drept cap al lumii interlope din Craiova a murit la spital, marţi dimineaţă, la scurt timp după ce a fost împuşcat de un cunoscut de-al său cu care juca poker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici